datendoejeonline.nl

alles over daten en verleidingen

Wat doen rush poppers met jou?

2 min gelezen
Rush poppers

Rush poppers zijn flesjes die veel mensen niet zullen kennen. Toch is het al een vrij oud waar je gebruik van kunt maken. Het wordt namelijk al sinds de jaren zestig al verkocht. Wat kun je met deze poppers? Veelal wordt het gebruik tijdens de seks. Zo zul je namelijk met de poppers een veel betere orgasme kunnen krijgen. Dat is iets wat veel mensen als prettig ervaren en daarom zie ook dat het wordt gebruikt. Het kent echter ook een hele andere kant naast alles seks. Zo wordt het bijvoorbeeld ook gebruikt bij feesten omdat het een heel ontspannen gevoel zal geven. Het is dus maar net in welke situatie jij je bevindt en wat het dus met je zal doen.

Gevaarlijk?

Zijn rush poppers gevaarlijk om te gebruiken? Nee, bij normaal gebruik is er geen enkel risico. Dit betekent dus dat wanneer je enkel aan de vloeistof ruikt en dus de dampen inhaleert je de positieve effecten van de popper krijgt. Mocht je het verkeerd gebruiken en dus de vloeistoffen binnen krijgen dan moet je wel direct contact opnemen met een arts. Als je snel wordt geholpen zal er ook weinig fout kunnen gaan, maar je moet dan wel direct actie ondernemen.

Rush poppers

Anale seks

Een ander gebruik van rush poppers is voor anale seks. Door het gebruik van een popper zul je dus ook je kringspier meer kunnen ontspannen. Dit is wel zo fijn tijdens de anale seks omdat je anders misschien wel pijn kunt ervaren. Mocht je dus meer willen genieten van anale seks dan kunnen de poppers hierbij helpen. De enige manier om hierachter te komen is door het uit te proberen zodat je precies weet wat jij fijn vindt!

Meer verhalen