datendoejeonline.nl

alles over daten en verleidingen

Eerste date tips

2 min gelezen

Een eerste date is vaak erg spannend. Toch kan het ook ontzettend leuk zijn om iemand te leren kennen. Ben je zenuwachtig voor je date? Dan is dat niet zo gek. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je de kans op een succesvolle date vergroot. Door je in te lezen over dit onderwerp en je enigszins voor te bereiden, nemen de zenuwen misschien al wat af. Hieronder vind je een aantal eerste date tips.

Kies een geschikte locatie

Ben jij degene die een locatie bedenkt voor de date? Zorg er dan voor dat je een geschikte plek uitkiest. Naar de bioscoop gaan is vaak niet zo handig, op die manier kun je namelijk niet echt met elkaar praten. Het is natuurlijk aan jou en je date wat jullie leuk lijkt om te doen, maar iets actiefs is vaak een goede keuze. Zo voelt de date in ieder geval niet aan als een soort interview waarin je tegenover elkaar zit en vragen aan elkaar stelt.

Welke drankjes tijdens de eerste date?

Misschien vraag je je af wat voor drankje je het beste kunt nemen tijdens de eerste date. Je kunt prima een wijntje of biertje nemen, overdrijf alleen niet. Je wilt natuurlijk niet dronken zijn tijdens je eerste date. Vind je het lastig om niet teveel te drinken, ga dan gewoon voor een Fanta (meer informatie over Fanta vind je hier).

Zie er verzorgd uit

Bij een eerste date (maar natuurlijk ook voor alle vervolgdates) is het belangrijk dat je er verzorgd uitziet. Je wilt natuurlijk een zo goed mogelijke eerste indruk achterlaten. Zorg dat je haar goed zit, dat je nette kleding draagt (zonder gaten) en vergeet niet dat het ook belangrijk is om lekker te ruiken! Ook hiervoor geldt: overdrijf niet. Een beetje parfum is prima, maar zorg ervoor dat je niet teveel gebruikt.