datendoejeonline.nl

alles over daten en verleidingen

Beleggen in crypto in 2022 – Dit is belangrijk

2 min gelezen

Crypto is de nieuwe technologie en er verschijnen elke dag veel cryptocurrencies. Interessant genoeg kun je veel geld verdienen of zelfs nog beter rijkdom creëren door erin te investeren in 2022. Je moet een geweldig bedrijf als Yieldt gebruiken om ervoor te zorgen dat u in de juiste cryptovaluta belegt en dat u gegarandeerd rendement op uw investering krijgt. Lees meer over Yieldt om hiermee aan de slag te gaan. Bovendien biedt Yield veilige, eerlijke en goedkope beheerde investeringen in de cryptomarkt. Yieldt bereikt dit allemaal door samen te werken met ’s werelds grootste beurzen, Bitvavo en Kraken. Deze partijen zijn geselecteerd op hun veiligheid en betrouwbaarheid. Met Bitvavo en Kraken ben je er dus zeker van dat je investering in crypto winst gaat opleveren. Laat Yield dus het harde werk voor je doen en profiteer van de kansen die Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies bieden.

Investeer in Bitcoin

Bitcoin is de meest bekende cryptocurrency en als het gaat om beleggen in crypto, is het de moeite waard om in te investeren voor een langetermijndoel. Dit komt omdat bitcoin momenteel het digitale goud is en het ook als digitaal geld kan worden gebruikt. Beleggers geloven op de lange termijn in bitcoin omdat het aanbod vast is, in tegenstelling tot het aanbod van andere fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar. Het aanbod van Bitcoin wordt geschat op 21 munten, terwijl andere fiat-valuta’s op elk moment door hun respectieve centrale banken kunnen worden afgedrukt. Op de lange termijn heeft bitcoin de capaciteit om de eerste wereldwijde valuta te worden. Dus beleggen in bitcoin voor de lange termijn kan je heel rijk maken.

Investeer in Ethereum

Naast Bitcoin is Ethereum een ​​andere cryptovaluta die het waard is om voor de lange termijn in te investeren. Ether is de oorspronkelijke munt van het Ethereum-platform. Ethereum is niet gemaakt om een ​​digitaal goud te zijn zoals bitcoin, het belangrijkste doel van Ethereum is om een ​​wereldwijd computerplatform te bouwen dat andere cryptocurrencies ondersteunt en een enorme gedecentraliseerde applicatie genaamd “dapps”. Het enorme aantal cryptocurrencies dat op het Ethereum-platform is gebouwd, inclusief het open karakter van dapps, maakt Ethereum zeer waardevol voor de lange termijn. Het feit blijft dat we nog niet de oppervlakte van cryptocurrencies hebben bekrast en dat er nog veel meer zullen worden gecreëerd. Cryptocurrency is here to stay en het is het waard om in te investeren. Dus hoe eerder u erin begint te investeren, hoe meer winst u op de lange termijn maakt. Maak dus gebruik van de service van een bedrijf als Yieldt om u te helpen met winstgevende en betrouwbare crypto-investeringen.